Aanvraag matchgesprek Fablife Business Mastermind

Vul onderstaande gegevens in en we plannen binnen 48 uur een matchgesprek met Margriet en jou in. Tijdens dit matchgesprek bespreken we welke kansen ik zie om jouw bedrijf next level te brengen en of Fablife Business Mastermind geschikt is voor jou.

Van een overvolle agenda naar een bijna lege agenda

In de afgelopen jaren heb ik maar wat gedaan. De hak op de tak dingen werkte wel, maar koste heel veel energie en tijd. Daarnaast zat mijn agenda compleet vol voor de komende drie maanden. Heel erg fijn, maar daardoor kon ik niet iedereen helpen. Ik wilde wel groter worden maar ik wist niet hoe. Margriet heeft mij geholpen om mijn business anders in te richten. Inmiddels heb ik een online programma ontwikkeld wat dit allemaal mogelijk maakt. Voorheen was ieder gaatje in mijn agenda gevuld. Ik ben van ‘zomaar wat doen’ mezelf meer gaan zien als een business. Ik kan nu opschalen en nog meer mensen helpen een betere versie te worden van zichzelf.

Binnen no time had ik mijn investering terugverdiend

Margriet leerde ik kennen toen ik al ruim vier jaar zelfstandig ondernemer was. Mijn succesvolle online communicatiebureau liep goed, maar ik was de focus en de energie kwijt. Ik ben in het Fablife Business Woman Program van Margriet gestapt. De beste keuze in mijn leven!

Naast de gelijkgestemde power-vrouwen die ik heb mogen ontmoeten in dit programma, en met wie ik mooie relaties heb opgebouwd en mijn leven lang kan sparren, heb ik ontzettend veel meters gemaakt. Margriet is authentiek, eerlijk en een krachtige vrouw. Ze heeft humor, kennis van zaken en een drive die mij stimuleert te voelen wie ik ben en wat mij zo f*cking fantastic maakt. Een topvrouw, die voor altijd in mijn leven blijft. Want ik ben nog lang niet uitgeleerd en ik kan ontzettend veel van haar leren. She is magic!

Mieke Verhoef
- miekeverhoef.nl -