F*cking Fantastic & C*t the Crap

Margriet Spijksma vertelt in haar bestseller boek F*cking Fantastic over hoe haar leven vooral in het teken stond van anderen. Gelukkig werd ze er niet van. Pas toen ze volmondig JA tegen zichzelf zei veranderde alles en begon de zoektocht naar wat ze het liefste wil doen. C*t the Crap is het vervolg waarin ze vertelt over haar emotionele, zakelijke en spirituele reis van de afgelopen jaren


De verzendkosten zijn gratis in Nederland. Het boek wordt binnen 2 werkdagen verzonden.

Betaalopties

Kies de juiste optie. 

Binnen NL
€ 50
17,50,-

Buiten NL
€ 65
27,50,-

Kassakoopje - Krijg mijn 10-daagse audiotraining 'Van de handrem af' er bij voor slechts 17,50,-

In deze 10-daagse audiotraining ga je ontdekken hoe jij volluit kunt gaan leven. Geen smoezen en excuses meer waardoor jouw leven nooit wordt wat jij eigenlijk 

wilt. Je ontdekt hoe je keuzes kunt maken en hoe je kunt stoppen met twijfelen. Deze 10-dagen gaan het verschil maken waardoor jij van de handrem af komt waardoor je jouw Fablife kunt leven.

Voeg toe

Checkout Service provided by Linktopay.eu

★★★★★

"Tijdens het lezen betrapte ik mezelf erop dat ik enerzijds aan het popelen was om verder te lezen en anderzijds al spijt had over de moment dat het uitgelezen zou zijn."

Heb dit boek op twee dagen uitgelezen, het leest als een trein. Tijdens het lezen betrapte ik mezelf erop dat ik enerzijds aan het popelen was om verder te lezen en anderzijds al spijt had over de moment dat het uitgelezen zou zijn. Margriet inspireert door haar kwetsbaarheid en het feit dat haar angst er haar niet van weerhoudt om actie te ondernemen. Haar verhaal bevestigt mij ook dat je ten allen tijde naar je intuïtie moet luisteren, waar je omgeving je ook van tracht van te overtuigen. De herkenning met mezelf en mijn eigen leven deden me vaak glimlachen.

Inge

★★★★★

"Het boek leest heerlijk weg en heb het in een ruk uitgelezen. Wederom een eyeopener!"

Het boek is zoals Margriet zelf een inspiratie. Haar bedrijf en dus zeker ook haar boek zijn een ware inspiratie voor mij! Eindelijk iemand die kiest voor haarzelf en haar eigen geluk en die het ook nog hardop durft te zeggen. Het boek leest heerlijk weg en heb het in een ruk uitgelezen. Wederom een eyeopener!

Rian