F*CKING FANTASTIC

Margriet Spijksma vertelt in haar bestseller boek over hoe haar leven vooral in het teken stond van anderen. Gelukkig werd ze er niet van. Pas toen ze volmondig JA tegen zichzelf zei veranderde alles en begon de zoektocht naar wat ze het liefste wil doen. Je leest het in F*cking Fantastic. Een inspirerend verhaal met veel herkenning en motivatie. 

De verzendkosten zijn gratis in Nederland. Het boek wordt binnen 2 werkdagen verzonden.

Betaalopties

Kies de juiste optie. 

Binnen NL
€ 25
10,-

Buiten NL
€ 30
17,50,-

Checkout Service provided by Linktopay.eu

★★★★★

"Tijdens het lezen betrapte ik mezelf erop dat ik enerzijds aan het popelen was om verder te lezen en anderzijds al spijt had over de moment dat het uitgelezen zou zijn."

Heb dit boek op twee dagen uitgelezen, het leest als een trein. Tijdens het lezen betrapte ik mezelf erop dat ik enerzijds aan het popelen was om verder te lezen en anderzijds al spijt had over de moment dat het uitgelezen zou zijn. Margriet inspireert door haar kwetsbaarheid en het feit dat haar angst er haar niet van weerhoudt om actie te ondernemen. Haar verhaal bevestigt mij ook dat je ten allen tijde naar je intuïtie moet luisteren, waar je omgeving je ook van tracht van te overtuigen. De herkenning met mezelf en mijn eigen leven deden me vaak glimlachen.

Inge

★★★★★

"Het boek leest heerlijk weg en heb het in een ruk uitgelezen. Wederom een eyeopener!"

Het boek is zoals Margriet zelf een inspiratie. Haar bedrijf en dus zeker ook haar boek zijn een ware inspiratie voor mij! Eindelijk iemand die kiest voor haarzelf en haar eigen geluk en die het ook nog hardop durft te zeggen. Het boek leest heerlijk weg en heb het in een ruk uitgelezen. Wederom een eyeopener!

Rian