Fablife Business Idea

Ontdek in 7 maanden jouw bedrijfsidee en zet de eerste succesvolle stappen van jouw business. 

Betaalopties

Kies de betaaloptie die bij je past. 

Eenmalig
€ 6947,00
5000,-

2 maandtermijnen
€ 6947,00
2550,-

5 maandtermijnen
€ 6947,00
1100,-

Checkout Service provided by Linktopay.eu

Wat krijg je? 

Dit krijg je:

  • 7 maanden toegang tot 5 belevenissen waarin je je jouw bedrijfsidee gaat ontdekken en de eerste stappen zet in jouw business
  • Per belevenis persoonlijke trainingsvideo's van Margriet + bijpassende to do's
  • Expert masterclasses in de online omgeving
  • 3 live dagen met Margriet en de andere Jouw Bedrijfsidee deelneemsters
  • Om de week sparringcalls met mij en de groep
  • Toegang Fablife Bedrijfsidee Community
  • Whatsapp groep met de mededeelneemsters zodat je samen kunt sparren
     

 

★★★★★

"Ze inspireert, motiveert en neemt altijd de tijd voor iedereen. Beste keuze ever!"

Voordat ik aan JBI begon had ik nét mijn baan stopgezet. Ik heb mij in een impuls opgegeven en dat is de beste keuze ever geweest! Ik heb mijzelf weer opnieuw leren kennen. Het programma gaf me structuur, houvast en motivatie om concrete stappen te nemen.

Heel bijzonder, ik heb mijn compagnon tijdens JBI leren kennen en inmiddels hebben we samen ons bedrijf opgezet. Wat ik zo fijn vond bij Margriet is dat ze altijd open en eerlijk is en precies zegt waar het op staat. Ze weet precies de juiste dingen te benoemen en voelt veel aan. Ze inspireert, motiveert en neemt altijd de tijd voor iedereen. Beste keuze ever!

Janine Poelstra

★★★★★

"Ik ben veel happier geworden en dat merkt ook mijn directe omgeving."

Ik wist al vrij zeker dat ik voor mezelf wilde beginnen en ongeveer waarin, maar echt concreet was het nog lang niet. Ik heb mijn bedrijfsidee gevonden en het programma heeft me structuur gegeven. Mijn angst om zichtbaar te zijn heb ik overwonnen. Door gewoon te dóen heb ik ervaren dat die angst niet nodig is. 

Ik geniet van de vrijheid en dat ik doe wat ik het allerleukste vind. Ik ben veel happier geworden en dat merkt ook mijn directe omgeving. Er komen veel dingen kijken bij het ondernemerschap. Van Margriet heb ik zoveel waardevolle tips gekregen. Maar vooral heel veel inspiratie en motivatie. Mijn bedrijf is onderdeel van mij geworden. There's no way back. 
Sara Bloemendal