One day mastermind

Fablife Business

Heb jij er al een aantal jaar succesvol ondernemen opzitten maar heb je ergens het gevoel er nog niet te zijn? Heb jij het gevoel nog niet je ultieme doel in het (zaken)leven bereikt te hebben? Trakteer jezelf op deze exclusieve Fablife Business one day mastermind op 16 of 25 mei. LET OP: 16 mei = vol.

Hier wil ik bij zijn

BEKEND VAN

Wat kun je verwachten tijdens deze exclusieve mastermind?

  • We gaan onder de motorkap kijken bij jouw bedrijf. Waar gaat het goed, waar schuurt het en waarom? Waar krijg je energie van?
  • Aan het einde van de dag weet jij wat de volgende stap is, zodat je er weer vol voor kunt gaan. Jij gaat je weer F*cking fantastic voelen binnen jouw bedrijf.

Voor wie?
Deze one day mastermind is voor iedereen die 2+ jaar ondernemer is en een jaaromzet heeft van minimaal 50.000 euro. 

Wanneer: 16 of 25 Mei 
LET OP 16 mei = vol. Voor 25 mei nog enkele plekken beschikbaar.
Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur
Waar: Hotel Blooming in Bergen

Kosten: 997,- 
Dit is inclusief drankjes en een lekkere lunch.

Ticket kopen

Over mij


Ik heb de gave gekregen om mensen te helpen door het benoemen van en de vinger te leggen op dátgeen waar ze zelf niet bij kunnen. Ik kan als geen ander voelen waar het bij jou écht om gaat. Jouw uitdaging weet ik vervolgens praktisch en business-wise te vertalen.

Het resultaat liegt er niet om: iedereen in mijn Fablife Business programma komt in een stroomversnelling, met hun business én ik-ontwikkeling. Ik help je zoals ik zelf geholpen wil worden, daardoor blijf ik dicht bij mezelf. 

Tijdens deze exclusieve Fablife Business mastermind krijg jij de tools en inzichten om verder te kunnen groeien met jouw bedrijf. 

Dit is wat klanten zeggen

"Margriet bruist van de goede ideeën"

Mijn bloedtesten zijn een succes, maar daardoor raakte mijn agenda helemaal vol. Op een gegeven moment miste ik het plezier er in. Met Margriet ben ik gaan kijken hoe ik dit anders aan kan pakken zodat ik dezelfde waarde kan blijven leveren, meer mensen kan helpen én het plezier in mijn business blijf behouden.

Margriet heeft mijn geholpen mijn businessmodel aan te passen. Inmiddels heb ik een online programma ontwikkeld wat dit allemaal mogelijk maakt. Voorheen was ieder gaatje in mijn agenda gevuld. Nu ervaar ik veel meer vrijheid en kan nu opschalen en nog meer mensen helpen een betere versie te worden van zichzelf. 

Margriet weet dingen te zeggen die je triggeren en ze bruist van de goede ideeën. Ik ben mezelf veel meer op waarde gaan schatten waardoor ik nu echt durf te staan voor wat ik te bieden heb. Ik ben van 'zomaar wat doen', mezelf gaan zien als business. Fantastisch!

Ingrid Wassenaar
- ingridwassenaar.nl -

"Binnen no-time had ik mijn investering terugverdiend"

Margriet leerde ik kennen toen ik al ruim vier jaar zelfstandig ondernemer was. Mijn succesvolle online communicatiebureau liep goed, maar ik was de focus en de energie kwijt. De sparkle in mij was weg en dat drukte op mijn zelfvertrouwen en op mijn business. Doe ik wat ik écht leuk vind, vroeg ik mij dagelijks af. Ik wilde naar een next level, maar ik kon zelf niet de antwoorden vinden en ik liep beetje bij beetje steeds meer vast. Ik ben in het Fablife Business Woman Program van Margriet gestapt. De beste keuze in mijn leven!

Naast de gelijkgestemde power-vrouwen die ik heb mogen ontmoeten in dit programma, en met wie ik mooie relaties heb opgebouwd en mijn leven lang kan sparren, heb ik ontzettend veel meters gemaakt. Margriet is authentiek, eerlijk en een krachtige vrouw. Ze heeft humor, kennis van zaken en een drive die mij stimuleert te voelen wie ik ben en wat mij zo f*cking fantastic maakt. Een topvrouw, die voor altijd in mijn leven blijft. Want ik ben nog lang niet uitgeleerd en ik kan ontzettend veel van haar leren. She is magic!

Mieke Verhoef
- miekeverhoef.nl -

"Tot nu toe de beste investering in mezelf. En het proces gaat door!"


Margriet is niet zomaar een coach, zoals je er zoveel hebt tegenwoordig. Coach dekt ook totaal de lading niet. Ze is een inspirator, een leraar, een vriendin, een metgezel, collega, je geweten, een energieboost.

Ik heb een jaar één op één contact gehad. Tijdens dit jaar ben ik getransformeerd van een onzekere vrouw, die op het oog alles had maar in haar hart niks meer wist, tot een zelfverzekerde, gelukkige, doelgerichte vrouw met een duidelijk plan.

Margriet is doortastend, ook confronterend op de juiste momenten, ze doorziet me totaal. Ze is heel intuïtief maar niet zweverig. Haar energie werkt aanstekelijk en na een gesprek van 10 minuten kan ik zo weer een maand vooruit. Tot nu toe de beste investering in mezelf. En het proces gaat door! 


Malou van Duinen

Ben jij er klaar voor om te groeien?

Ja, dit wil ik