Laat jouw medewerkers inspireren & ontwikkelen

Intuïtie als sleutel tot succes

Wil je jouw medewerkers helpen hun creativiteit en succes te vergroten? Intuïtie is het antwoord. 

Creëer een bedrijfscultuur waarin werknemers worden aangemoedigd om hun intuïtie te gebruiken. Het resultaat? Betere prestaties en een hogere productiviteit. Ik train jouw medewerkers hoe zij hun intuïtie in kunnen zetten binnen hun functie.

Neem contact op
Bekend van

Over Margriet

De afgelopen jaren heeft Margriet Spijksma 120.000+ mensen aangezet om vanuit hun intuïtie te ontdekken wat ze echt willen. Dit doet ze door middel van online programma's, haar boeken F*cking Fantastic & C*T the crap, podcasts, evenementen en interviews. Margriet weet door middel van haar nuchterheid, humor en metaforen hoe ze mensen kan raken en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Boek Margriet Spijksma

Meer succes door intuïtief handelen

Bedrijven die hun medewerkers aanmoedigen om hun intuïtie te ontwikkelen en te gebruiken bij het nemen van beslissingen hebben de sleutel tot het behalen van duurzaam succes. Ik bied verschillende diensten aan om jouw bedrijf te helpen intuïtief te ondernemen, waaronder workshops, trainingen en persoonlijke begeleiding.

Door middel van mijn expertise en begeleiding zullen jouw medewerkers leren hoe ze hun intuïtie kunnen gebruiken om betere zakelijke beslissingen te nemen en om meer creativiteit en innovatie te brengen in hun werk. Met intuïtief ondernemen worden er nieuwe deuren geopend, ontstaan er nieuwe kansen en kunnen bedrijven zich beter aanpassen aan de veranderende omgeving.

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote organisatie runt, ik help jouw team te motiveren en hun intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen.

Wil jij je onderscheiden van de concurrentie en jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes brengen? Neem dan vandaag nog contact met mij op en laat mij jouw bedrijf begeleiden naar intuïtief ondernemen.

45 min workshop

Unlock your intuition

 

Wanneer medewerkers te veel in hun hoofd blijven zitten, kunnen ze vaak vastlopen in hun werk en problemen ondervinden bij het nemen van beslissingen. Dit kan leiden tot stress, verminderde productiviteit en creativiteit, en een gebrek aan motivatie. Als medewerkers te veel vertrouwen op logica en rationeel denken, kunnen ze zich beperken in het zien van nieuwe mogelijkheden en kansen voor groei en innovatie.

In deze workshop laat ik zien wat de kracht van intuïtie is op werkgebied en geef ik praktische oefeningen waardoor medewerkers hun intuïtie kunnen 'unlocken'.

Neem contact op
Video Poster Image
Dit is wat intuïtieve medewerkers oplevert

Creatiever & Innovatiever

Medewerkers die hun intuïtie gebruiken bij het nemen van beslissingen zijn vaak creatiever en innovatiever. Dit kan leiden tot nieuwe producten en diensten, nieuwe manieren van werken en creatievere denkwijze.

Verbeterde samenwerking

Medewerkers die hun intuïtie gebruiken zijn vaak beter in staat om effectief samen te werken met collega's. Dit komt doordat ze in staat zijn om hun eigen gevoelens en emoties te begrijpen en te communiceren, wat leidt tot betere relaties en een meer harmonieuze werkomgeving.

Snellere besluitvorming

Door het ontwikkelen van intuïtieve vaardigheden kunnen medewerkers sneller beslissingen nemen. In plaats van dagenlang te piekeren over een bepaalde beslissing, kunnen ze snel en instinctief handelen op basis van hun intuïtie.