Dé intuitïecursus van 2024

Na deze cursus weet jij hoe intuïtie niet soms of af en toe, maar altijd vol overgave je meeneemt in de wereld die voor jou bestemd is. 

  • 5 modules
  • 5 x 25 minuten video/audio trainingen
  • 10 oefeningen 
  • 2 krachtige en effectieve 8D meditaties
  • EXTRA: Unlock your Intuition Journal

Unlock your Intuition start: DIRECT

Unlock your Intuition Journal - Krijg mijn journal er bij voor slechts 49,-

Er zijn van die boeken in je leven, die de basis vormen van jouw nalatenschap. De Unlock your Intuition Journal, is een boek die jouw super power opent, door jouw pen het werk te laten doen. In de Journal komt alles samen op het gebied van kennis over intuïtie, oefeningen en ontdekkingen. Niet alleen een power tool om jouw intuïtie next level te brengen, maar ook een gouden document, wat jouw naslagwerk wordt van waar je ooit was en wat je gelukt is nu te komen. 

Verwijder Journal uit winkelmand

Checkout Service provided by Linktopay.eu

★★★★★

Ik ben super enthousiast over dit programma. Het heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven en vooral de verandering "van hoofd naar gevoel" is een fantastische eye-opener en een ervaring die mijn leven definitief heeft veranderd. Ik zou dit programma aan alle vrouwen willen aanraden omdat je het alleen maar winst oplevert in elk opzicht!

Marjolein Havelaar

★★★★★

Margriet zet me weer op scherp. Soms heb je het gevoel dat je wel weet dat het er zit maar door het stof er niet bij kunt. Bij dit punt zat ik. Het was tijd om dit stof af te stoffen en weer te gaan staan voor mijn waarde. Het programma kwam precies op het juiste moment en heeft me weer geleerd om vanuit mijn intuïtie te leven.

Anne-lys Herder