Impact maken door te doen wat je écht wilt

Hi, ik ben Margriet Spijksma

Al meer dan 15 jaar help ik vrouwen  om te ontdekken en te doen wat ze écht willen. Je volledige potentie benutten, alles eruit halen, want het leven is kort, dat is míjn drive for life. Ik help die van jou vinden.

Het hebben van een levensdoel is een absolute must voor geluk en voldoening. Het is key to succes. Dat ontdekte ik na jaren in banen te zijn gerold die niet bij mij pasten. Stop met conformeren, blijf niet hangen in iets wat niet bij je past of goed voor je is. Dat zouden we op school moeten leren. Hoe vind je je levensdoel en hoe leef je die vervolgens.

Ik inspireer al vele jaren tienduizenden mensen om the missing piece te vinden in iemands leven: een levensdoel. Dit doe ik samen met mijn team.

Sinds 2012 inspireer ik iedereen met mijn podcasts, webinars, live dagen en trainingen. In 2017 kwam mijn eerste bestseller F*cking Fantastic uit en in 2021 mij tweede boek C*t the crap. Ik ben bedenker van het spel The Fablife Game.

Het spel waarin jij gaat ontdekken wat je echt wilt. Speel je mee?

Let's play!

Even voorstellen in 2 minuten

 
Ontdek wat je echt wilt
Hoe het begon

I've been there

Ik was mezelf compleet kwijtgeraakt. Ideeën had ik genoeg, maar doorpakken, ho maar… Dus hopte ik van de ene naar de andere baan die niet bij me paste en waar ik compleet op leegliep. Ik paste me telkens opnieuw aan, inclusief garderobe. Waar ik écht blij van werd? Ik wist het echt niet meer. Wat ik wél heel goed wist, was wat een ander nodig had. Als er een prijs zou zijn voor “Het beste klaar staan voor een ander”, dan stond ik zeker op het podium.

 

Lange tijd had ik mensen in mijn leven nodig om beslissingen te maken. Ik maakte al mijn keuzes gebaseerd op de mening van anderen: over een baan, over een nieuwe partner. En hoe meer ik naar anderen luisterde, hoe verder ik van mezelf verwijderd raakte. Ik benaderde elke keuze met mijn hoofd en ik kon niet meer bij mijn gevoel. Mijn grenzen werden op vele vlakken ruimschoots overschreden. Terwijl niemand zag hoe het écht met me ging, wie ik écht was en mijn potentie. 


Totdat ik er he-le-maal klaar mee was. 

Ik was 31 jaar oud (mijn leeftijd is 46 jaar, voor de nieuwsgierigen hier) toen ik het roer volledig omgooide. Van de één op de andere dag heb ik werkelijk alles achter me gelaten. Mijn toenmalige vriend, wie me keer op keer bedroog. Dat prachtige huis met al die dure design meubels. Ik ben opnieuw begonnen in een nieuwe stad, met weinig geld, geen familie en al helemaal geen plan. Naar mijn gevoel luisteren (hoe zweverig dat ook klinkt) is en blijft het beste en het mooiste wat ik ooit had kunnen doen. Daarom moedig ik jou aan om hetzelfde te doen.

 

Fast forward naar nu

 

Sinds ik heb ontdekt wat ik écht wil, voel ik me f*cking fantastic. Alles is gaan flowen en als een soort domino-effect viel alles op zijn plek. Weten wat je wilt geeft vrijheid, richting en vervulling. De afgelopen 15 jaar heb ik meer dan honderdduizend vrouwen geholpen om the missing piece te vinden in hun leven. Ik kan niet wachten om jou verder te helpen.

Video's & Interviews

In de media

Regelmatig verschijn ik in de media met interviews. Hierbij is mijn grootste doel om de lezers te inspireren om te gaan doen wat ze echt willen. Neem een kijkje bij artikelen die over mij verschenen zijn.

Wat maakt mij anders dan andere coaches?

Ik ben anders, in alle opzichten op alle fronten in mijn leven. Zo ben ik geboren. 

 

Jou op een andere manier dan ‘standaard’ laten ontdekken wat je écht wilt dat is wat ik doe, dat is wat ik kan. 

 

Wellicht had ik het altijd al, wellicht door de enorme ervaring die ik heb, maar ik help je doordat ik op een spot on manier in staat ben je te voelen en je zo antwoorden te geven. Deze andere manier heeft inmiddels tienduizenden vrouwen hun leven veranderd.

 

Het heeft me een aantal jaren gekost om dit talent onder ogen te zien, aangezien ik niet zweverig ingesteld ben. Nu kan ik er niet meer omheen. Mijn concrete en praktische gave is van grote betekenis, dus ik geef me over ;-)

 

Ik ben geen coach, ik ben Margriet. Die term alleen zou mij te kort doen, zo voel ik dat. Ik ben ook echt een ondernemer, doe alles als een van de eersten.

 

Zo had ik als een van de eerste vrouwen in Nederland een online programma ruim 15 jaar geleden, 25.000+ volgers op toen nog Facebook, een maillijst van 100.000+ vrouwen en al ruim 9 jaar een podcast.

 

Mijn succes is gekomen doordat ik altijd mijn intuïtie volg en begrijp dat het niet om de inhoud of het hoe gaat, dan wel om de skills gaat die je moet benutten in je leven. Alles benutten wat je in je hebt daar knap je big time van op. En je succes, geluk en gezondheid ook.

Spreek ik je snel? Ik verheug mij erop.

Download alvast mijn gratis e-book 'In 5 stappen ontdekken wat je écht wilt'.