The Fablife Family

Verlang je naar een gevoel van vrijheid en voldoening? Dan zit je hier op de juiste plek. The Fablife Family is een exclusieve community waarin we de eerste stappen zetten naar een gelukkig en intuïtief leven. Word direct lid of lees verder.

Word Family Member

Word Family member

Verlang je naar een gevoel van vrijheid en voldoening? Dan zit je hier op de juiste plek. The Fablife Family is een veilige plek waarin we de eerste stappen zetten naar een gelukkig en intuïtief leven. Je wordt lid van de exclusieve online community. In deze community deelt Margriet allerlei informatie die jou helpt bij het vinden van het antwoord op de vraag: "what's next?".

 

Zodra je lid bent van deze exclusieve community heb je een jaar lang toegang tot deze fijne Family. Wanneer je drie maanden deel bent van de familie krijg je een speciale korting op The Fablife Game, waarbij je automatisch lid wordt van de exclusieve Club die daarbij inzit. Ben jij klaar om de eerste stappen naar een gelukkig en vervult leven te gaan zetten? Wacht dan niet langer en word Fablife Family Member.

 

Liefs, Margriet.

Ik word Family Member!

Alles op een rijtje:

- Je wordt lid van de exclusieve Fablife Family;

- Je hebt 1 jaar toegang tot deze Family met doorstroommogelijkheden naar de Fablife Game;
- Je ontvangt wekelijkse tools, inspiratie en uitdagingen om dichterbij jezelf te komen;

- Binnen de Family is er alleen maar liefde, warmte en respect voor elkaar;

- Je kunt vragen stellen die elke woensdag van 09.00 tot 10.00 uur zullen worden beantwoordt;

- We're all in this together. Wees echt onderdeel van de Family en help elkaar op weg. Er is niks fijner, dan echt gesteund worden door een warme community. 

 

En dat alles voor €29,95 per maand.

MAAR: stap je vóór 1 januari in, dan word je lid voor €19,95 per maand. Het abonnement stopt na 12 maanden vanzelf. Je kunt maandelijks zelf eruit stappen.

 

LET OP! Dit is een eenmalig aanbod. Dit komt NIET meer terug.

Say no more! Ik wil dit!