The Fablife Game

Start het spel van je leven

The Fablife Game is  bewezen effectief voor positieve vrouwen die middels een uniek spel ontdekken wat ze écht willen doen in hun leven.

Dat wil ik ook!

Herken jij jezelf hierin?

 • Ik zou wel ‘iets’ anders willen, maar… Wát?
 • Ik rol altijd overal in en heb daardoor nooit echt geweten wat ik nou écht zou willen
 • Ik blijf hangen in een baan, maar weet dat ik meer in mij heb
 • Wat ik nu doe is het niet echt, maar ik moet toch de hypotheek betalen
 • Ik weet dat ik meer in mijn mars heb, maar ik weet niet hoe ik het eruit kan krijgen
 • Mijn intuïtie vertelt mij dat dit het niet is, maar mijn hoofd weerhoudt mij om stappen te zetten

Lilianne van Wijnsbergen - Lilycakes.nl

“Door Margriet heb ik mijn passie ontdekt waar ik een succesvol bedrijf van heb gemaakt. Ik heb zelfs een eigen RTL tv-programma met datgene wat ik het allerliefste doe"

 

Wat is The Fablife Game?

The Fablife Game is bewezen effectief voor vrouwen die middels een uniek spel ontdekken wat ze écht willen doen in hun leven. Je voelt dat je op een punt bent aangekomen en denkt: 'what’s next?' Middels dit spel ga jij jezelf ontdekken op een fantastische manier waardoor je jouw volle potentieel gaat benutten. The Fablife Game is het mooiste antwoord op 'What's Next' én de verwerkelijking ervan.

Ontdekken wat je echt wilt is niet zo simpel, gelukkig zijn er tools die daarbij kunnen helpen! Om te kunnen ontdekken ligt de basis in het zien dat hoe je bent in 1 ding zo ben je in alles.

Alleen met de juiste zelf ontwikkeling en het leren kennen van jouw intuïtie kunnen deze kwartjes gaan vallen. Dat is hét moment dat je leven transformeert naar wat je werkelijk verdient en oprecht gelukkig van wordt.

Het spel biedt deze tools waardoor je met mijn hulp én samen met andere inspirerende vrouwen komt tot het antwoord op de vraag; what’s next? In het spel krijg je inzichten in je intuïtieve gave, talenten, passies, kracht.

Alles wordt helder, maar daar stopt het niet. Als geen ander wordt doen waar je van houdt je tweede natuur. 

Vijf maanden speel je het spel, iedere maand een ander level en iedere dag een nieuwe kans. Je zult zien dat de tijd voorbij vliegt! Het belangrijkste is dat je er de rest van je leven plezier van hebt. The Fablife Game, mooier wordt het niet!

Hallelujah, dit heb ik nodig

Even praktisch, hoe werkt The Fablife Game?

 • In een online omgeving doorloop je in 5 maanden 5 levels.
 • Elk level heeft 6 verdiepingen. Door de dobbelsteen te gooien krijg je keer op keer precies wat je nodig hebt om antwoorden in jezelf te vinden.
 • Elke worp geeft je concrete, praktische inspiratie en zet je aan tot de juiste actie. Je neemt dit mee in je dagelijks leven, het spel is dus niet een 'los' onderdeel van je leven.
 • Je wordt member van de speciale Fablife Club waarin je de medespeelsters ontmoet. Het bruist er, je krijgt er veel inspiratie van en het motiveert je om je eigen Fablife te creëren.  

Wat gaat het mij opleveren?

 • Je krijgt het antwoord op 'what's next'
 • Je gaat ontdekken hoe je jouw intuïtie kunt gaan inzetten om de koers van jouw leven te bepalen
 • Je leert jezelf kennen op een fantastische manier waardoor je daadkrachtiger beslissingen kunt nemen
 • Door deze zelfkennis ontdek je wat er écht bij je past, het antwoord komt uit jezelf. Mooier wordt het niet
 • Een leven waar je geen tijd meer verliest met een voortdurend saai of kabbelend gevoel
 • Je hebt een Fablife and you created it
Dit wil ik!

Hi, ik ben Margriet

Al 10 jaar train ik vrouwen om te ontdekken wat zij écht willen en hun Fablife te creëren. Ik ben de nummer 1 in Nederland als het gaat om ontdekken wat je wilt. Ik geloof namelijk dat weten wat je echt wilt (en dat ook echt gaan doen) je leven tot de hoogste hoogte brengt die je maar kunt bedenken. Een leven waarin alles klopt, alles bij je past, dat noem ik een Fablife.

In de afgelopen 10 jaar heb ik tienduizenden vrouwen succesvol getraind om hun Fablife te creëren. Ik heb de bestseller ‘F*cking fantastic’ geschreven, in volle theaters gestaan, masterclasses gegeven en diverse programma’s ontwikkeld. Aan de hand van alle coachingsgesprekken, onderzoeken, inzichten en eigen ervaringen heb ik een bewezen krachtige methodiek ontwikkeld om vrouwen te helpen bij de volgende stap in hun leven: The Fablife Game. Een spel waarmee jij ontdekt wat jouw volgende stap gaat worden én hoe je die stap ook echt gaat zetten. Jouw intuïtie inzetten om de koers van jouw leven te bepalen wordt hierin de key. 
KIND WORDS

Wat anderen zeggen

Nicole van Gool

Margriet heb ik leren op het moment dat ik voelde ik dat ik iets anders wilde, maar wat dan? Zij liet me inzien wie ik was, waar ik van houd en liet me mijn krachten zien. Op een hele plezierige manier. Met geweldige metaforen, die zo herkenbaar zijn! Tot op de dag van vandaag ben ik haar dankbaar, omdat ' weten wie je bent' heeft me zoveel gebracht. Je maakt er veel betere keuzes door, waardoor je meer gaat doen wat je echt leuk vindt! Tijdens het spel heb ik ontdekt wat ik echt wilt en inmiddels ben ik ondernemer. Ik heb een lifestyle gevonden die helemaal bij mij past.

Lieke Flinsenberg

Voor mij is Margriet de enige echte nummer 1 in wat ze doet. De reden dat ik juist voor Margriet heb gekozen is dat ze je inspireert op basis van haar eigen levenservaringen. Ik geloof namelijk in iemand die zelf de stappen doorleefd heeft en niet hoe het vanuit een boek of studie is aangeleerd.

Ik hebt ontdekt wat ik echt wil en mijn leven is zo ontzettend mooi veranderd. Daar blijf ik Margriet mijn leven lang dankbaar voor.

 

Roos Oechies

Margriet is een onwijs inspirerend persoon en ik heb tot dus ver zo veel van haar geleerd en door haar programma’s gegroeid als mens op persoonlijk maar ook zakelijk vlak.

Ik kan iedereen haar level 7 programma aanbevelen net als haar boek(en). Ik ben Veel mooie inzichten rijker, dankjewel Margriet!

 

 

The Fablife Game

499,-

Wat krijg je:

 • 1 jaar toegang tot The Fablife Game (t.w.v. €1397,-)
 • The Fablife Club Membership 

Start spel: Je krijgt gelijk toegang
 

Yes, dit wil ik!

5x Waarom jij nu wél antwoord krijgt op jouw vraag 'Wat wil ik nu echt?'


1. Het is een spel
The Fablife Game is een spel welke je makkelijk in je dagelijkse leven toe kunt passen. Snelle resultaten maken dat je er plezier in krijgt en blijft gaan. Wat je strategie ook is, door simpelweg de dobbelsteen te gooien ga je krachtige antwoorden in jezelf vinden. Let op: dit is niet te vergelijken met een cursus of opleiding. Je krijgt geen 'huiswerk' of wordt niet beoordeeld op je resultaat. Het spel leert je op het hoogste niveau ontdekken en in de praktijk brengen je mooiste en succesvolste leven te krijgen.


2. Krachtige en effectieve methodiek
Doordat ik in de afgelopen 10 jaar tienduizenden vrouwen succesvol heb geholpen om te ontdekken wat ze écht willen, weet ik exact welke stappen je moet doorlopen om antwoord te krijgen op de vraag ‘What’s next’. Nieuwe verdiepingen in je leven ervaren vraagt om de juiste aanpak. Op basis van de 10 jaar ervaring is dit succesvolle spel gebouwd.

3. Vooruitkijken
Je gaat niet kijken wat er op je CV staat en welke banen je al hebt gehad. Dan blijf je doen wat je altijd al deed. Je gaat onderzoeken waar je écht van houdt en daar je volgende stap op baseren. Je ontdekt het mooiste wat er is te ontdekken; je levensdoel.

4. Persoonlijke groei
Het spel is het antwoord op wat je écht wilt - en dus niet voor de komende paar jaar -  doordat je jezelf op een fantastische manier leert kennen. In welke patronen blijf jij vast zitten, hoe kun jij jezelf vaker op nummer 1 zetten, hoe krijg je een healthy en happy mindset. Door deze facetten aan te pakken, zul jij niet alleen sneller ontdekken wat jouw next step wordt, je weet ook hoé je jouw next step kunt implementeren in je leven.

5. Samen
We zijn al vaak genoeg alleen aan het worstelen met vragen als ‘is dit het nou’ en ‘wat wil ik nu écht’? Alleen loop je vaak vast bij het beantwoorden van deze vragen. Het succes van The Fablife Game is dat je het met medespeelsters speelt. Allemaal gelijkgestemde positieve vrouwen zoals jij, waar je ervaringen mee kunt delen en gemotiveerd door blijft.

Dit zijn de meestgestelde vragen

Zit jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar [email protected]

"Ik ben een leuker mens voor mezelf maar ook voor mijn omgeving"


Terugkijkend op de afgelopen periode zijn er zo ontzettend veel mooie dingen gebeurd in mijn leven door The Fablife Game. In de zomer van 2022 had ik weer (zoals vaker) het gevoel van: is dit het nou, ik wil dit niet meer, ik voel een sleur…. Ik had al contact gelegd met een (job) coach maar dat ook weer afgehouden....en toen kwam daar jouw mail voor een masterclass.

Ik besloot me aan te melden voor die masterclass. Het begin van iets moois....

Wat greep je me en wat raakten jouw woorden mij. Alsof je het alleen tegen mij had…. Ik besloot na een event van jou om de Fablife Game te gaan doen.

Wat heb ik veel geleerd en leer ik nog steeds. Ik leer naar mij te luisteren, mezelf op 1 te zetten, zonder anderen daarmee te kort te doen.

Het allerbelangrijkste wat ik nu voel: ik hou van mezelf, ik neem mij zelf serieus. Dit heeft zo ontzettend veel in werking gezet. Ik ben een leuker mens voor mezelf maar ook voor mijn omgeving.

Voor nu wil ik je duizendmaal danken voor alles wat je me gegeven hebt. Je bent een zeer bijzondere vrouw, ik heb genoten van alles, je humor, je eigen ervaringen. The Fablife Game heeft mij meer gebracht dan ik mij kon wensen.

Nanette Boers-Lubbers

"Door The Fablife Game kreeg ik duidelijkheid waar ik op zoek moet gaan in banen."


Ik besloot mee te doen aan The Fablife Game omdat ik al jaren zoekende ben naar een nieuwe zingeving in mijn leven. Al jaren ben ik ontevreden met mijn banen en ga van de ene baan naar de andere baan. Ik wilde graag ontdekken waar ik goed in ben en waar ik weer van ga sprankelen.

Door The Fablife Game kreeg ik duidelijkheid waar ik op zoek moet gaan in banen. Welke banen passen wel bij mij en welke niet. Dit ontdekte ik omdat je meer over je eigen persoonlijkheid te weten komt door het spel waardoor je meer gefocust bent op de juiste zoektocht. Het gaf me richting in welke hoek ik meer succes zou hebben. Daarnaast maakte het me weer eens duidelijk wat mijn dromen eigenlijk zijn.

 

Ik heb inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid en rust daarin gevonden. De nuchtere manier waarop Margriet het vertelt gecombineerd met een stukje spiritualiteit zonder zweverig te zijn maakte voor mij dat Margriet een hele fijne coach is tijdens het spel.

Inge de Ruiter

KIND WORDS

Wat anderen zeggen

3x ja maar...

1. Ik heb er geen tijd voor
Je betaalt nu de goedkoopste prijs en krijgt vele extra's. Doordat het spel is opgebouwd in kleine stappen kun je het makkelijk in je dagelijkse drukke leven implementeren. 

2. Ik vind het te duur
Hoeveel heb jij ervoor over om de rest van je leven te doen waar je van houdt? Daarnaast, stel je eens voor... Maar dan echt. Wie is er gelukkiger, succesvoller en energieker? A. degene die niet het antwoord heeft op 'What's next?' of B. 'degene die wel het antwoord heeft op 'What's next?' 


3. Ik ken mezelf: dan meld ik me impulsief aan en dan doe ik er vervolgens niets mee.

Super dat je zoveel zelfkennis hebt! Dit wil je inderdaad niet, ik ook niet. Ik ben 100% gemotiveerd om het spel met je te spelen en wil niet dat jij investeert en er niet voor gaat. Uitstellen is daarom ook een van de dingen waar het spel je voor het leven vanaf helpt. Je gaat je impulsiviteit van een junior niveau naar een senior niveau upliften. Iedereen heeft tijd om een dobbelsteen te gooien. Alleen als je dit patroon niet wilt veranderen, dan speel het spel inderdaad beter niet.

The Fablife Game

499,-

Dit is wat je krijgt:

 • 1 jaar toegang tot The Fablife Game (t.w.v. €1397,-)
 • The Fablife Club Membership 

Start spel: Je krijgt gelijk toegang

Yes, dit wil ik!